bigstock Cloud On A Head 41162479 f improf 3100x2400 scaled

Lenas story; hur allt började

imageJag levde, som de flesta svenskar, ett helt odrägligt liv, med enorma mängder materia, som måste skötas runt mig.

Prylbög är fel ord, prylslav korrektare, och jag drev tre aktiebolag, en enskild firma, och bodde i en 6-rums stadsvåning. Som om inte det räckte att dammsuga hade jag också ett 425 kvm sommarställe med trädgård, växthus, pool… och när jag ser i backspegeln insjuknade jag redan då jag var runt 51 år dvs. redan 2004.

Jag åkte in akut till nåt sjukhus i Fagersta, och det kändes som en hjärtinfarkt. och de ansåg att det hade varit en. Men jag fann ingen tillit till dem alls. Jag hade turen att ha en egen privat sjukförsäkring, kontaktade Ersta, och de fann tre sjukdomar i tarmen. De opererade mig omedelbart för gallsten, medicinerade en infektion, och påstod att min bukspottkörtel inte hanterade fett rätt. Det skulle vara orsaken till att jag haft diarré länge.

Det skulle också vara orsaken till att jag hade börjat gå upp
snabbt i vikt  efter att ha varit smal hela livet. Idag anser jag nog att tarmstrulet hör ihop med schemat över sjukdomen.

Man kan fråga sig varför jag inte uppsökte en läkare redan då jag hade en sån intensiv diarré att jag omöjligt kunde gå bort. Jag måste alltid vara i närheten av en toalett.

Botten på vår sjukdom är en inflammation i Hippocampus, och vi tänker inte alltid “rätt”, och min tanke var helt säkert den att “jag har inte tid att vara sjuk”. Alla småföretagare i landet känner väl till att vi kan inte vara sjuka.

Det slutar rätt snabbt med konkurs, och alla undersökningar visar att vi är också livrädda för att bli sjuka. Blir man då sjuk är det nog ett försvar som slår till; förnekelse, minimerande, och så fortsätter man att jobba. Vad ska man göra? Anställa vikarier för en själv? Funkar inte.

Nu vet vi att viktuppgång, speciellt med bukfettma, är ett av våra symtom och trubbel i tarmsystemet är ett annat av dem. Vi är förgiftade, och giftet bäddar in sig i fettceller.

Att ingen har blivit frisk i Sverige beror förmodligen på att helheten saknas
Woman with laptop having stress.En läkare sysslar med tarmar, och en annan med infektioner, och vår sjukdom består av nio tårtbitar, och jag var med stor sannolikhet inne och sniffade på två av dem redan 2003.

Egentligen tre, därför att bakom alla sjukdomar ligger näringsbrist, och avseende vår sjukdom är just bristen på rätt näring en av tårtbitarna. Egentligen hade jag nog marcherat in i fyra av bitarna eftersom själva inflammationen i Hippocampus bör ha existerat redan då.

Inte heller jag själv tänkte i nån form av helhet utan problem med mage och tarm var just problem med dem och inget annat.

chronic_fatigue_syndromeJag hade inte en tanke på att precis allt styrs av hjärnan, och att många organ i kroppen enbart lyder dess order. I den här vevan kunde jag också köra väldigt mycket fel, sa till folk att jag inte hade nåt lokalsinne, och jag skaffade mig en vass GPS, som hjälpte till viss del. Inte heller då sa jag mig själv att om jag plötsligt har såna problem med lokalsinnet… måste ju vara hjärnan då!

Man måste bota själva inflammationen och dess orsaker måste undanröjas.’

Många i skolan har haft mögeltoxiner som rot, och i en sådan omfattning att www.mögelförgiftad.com har skapats.